Opinie

    positive review  Pościel wykonana bardzo starannie ☺️ słonik jest słodki ☺️ serdecznie wszystkim polecam

    thumb Patrycja Hudak
    9/21/2018

    positive review  Polecam Bardzo 😊 Nasz komplet do kołyski jest Śliczny 😍 Dziękujemy

    thumb Iwona Dmochowska
    1/30/2019

    positive review  Piękna kołderka i podusie 😍polecam!

    thumb Magda Holk
    11/29/2018

    positive review  Zamówiłam rożek wiązany. Dostałam taki jaki sb wymarzyłam . Jest piękny . A co ważne szybka realizacja, a kontakt z Panią szybki i zrozumiały 😊

    thumb Monika Kobiela
    2/06/2019

    positive review  znakomity kontakt, ekspresowe wykonanie. A ostatnie idealne I przepiękne wykonanie <3 Igorkowi napewno się spodoba. dziękujemy serdecznie !!!!

    thumb Kasia Winkler-Lukomska
    11/12/2018

    positive review  Piękny komplet do gondoli, bardzo szybka wysyłka. Polecam w 100%. Jestem bardzo zadowolona 😊😊

    thumb Martyna Stempińska - Knoblauch
    2/20/2019

    positive review  Bardzo polecam artykuly uszyte przez Pania.Pieknie i starannie wykonane.W kołderce córka sie zakochala.Napewno jeszcze cos od Pani zamowimy;)

    thumb Dorota Chotomska
    9/19/2018

    positive review  Polecam serdecznie ! 😍Komplecik- podusia oraz kolderka super 😉 A pomponiki przecudowne 💗 Bardzo staranie wykonana praca oraz fachowe rady 😊 kontakt blyskawiczny ! Z mojej strony 100% zadowolenie 👍👍👍👍

    thumb Klaudia Bazydlo
    10/18/2018

    positive review  Bardzo serdecznie polecam !! Zamówiłam ochraniacz do łóżeczka. Lepiej wybrać nie mogłam. ochraniacz uszyty ze starannością, po prostu przepiękny ! Doskonały kontakt z Panią, która szyje. Pani bardzo sympatyczna. Nie było żadnego problemu z moimi życzeniami. realizacja błyskawiczna mino wielu zamówień. Naprawdę warto. Polecam z czystym sumieniem. dziękuję bardzo i serdecznie pozdrawiam 🙂

    thumb Justyna Kowalczyk
    10/18/2018

    positive review  Polecam Panią 😍 Pościel wykonana jest świetnie ❤️ napewno nie będą to nasze ostatnie zakupy 🙂

    thumb Daria Litwin
    11/09/2018

    positive review  Zamówiłam u Pani Marty przepiękny kokon, kołderki, poduszki, kocyk i dodatki dekoracyjne. Nigdzie nie widziałam tak pięknie wykonanych rzeczy - w sklepie tego nie znajdziecie ! Nawet mój mąż był pod wielkim wrażeniem (co bardzo mnie zaskoczyło ) a wiadomo jak to faceci - dla nich koc to koc 😁 Byłam z Panią Martą cały czas w świetnym kontakcie i doradzała mi odnośnie wyboru wzorów 🙂 Bardzo miła kobieta 🙂 Z pewnością nasze drogi jeszcze kiedyś się zejdą 🙂 Dziękuję Pani Marto 🙂 👍👌

    thumb Dominika Łagowska
    3/21/2019

    positive review  Polecam z całego serca. Wylicytowany kocyk/otulacz do nosidełka na żywo okazał się jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Super jakość. Córci jest cieplutko i w końcu się nie rozkopuje a to najważniejsze 🙂

    thumb Agnieszka Dzikowska
    4/15/2019

    positive review  Zamówiłam przepiękny kokon. Jest świetnie wykonany, a do tego przecudy. Przedewszystkim jest super kontakt i szybka realizacja zamówienia. Polecam jak najbardziej 😊👍

    thumb Monika Kierszk
    3/01/2019

    positive review  Dziękujemy za piękny kocyk 😍😍 Bardzo szybka dostawa zamówienia. Polecam wszystkim 🙂😘

    thumb Martyna Kempa
    1/10/2019

    positive review  Wygrałam w konkursie kokon i jest naprawdę cudowny! Gatunkowo super! Bardzo szybka realizacja Polecam!

    thumb Gosia Papużyńska
    12/26/2018

    positive review  znakomity kontakt , dostawa bardzo szybka😊 a zestaw po prostu cudo! 😍 jestem mega zachwycona i z czystym sercem jak najbardziej polecam! 💕

    thumb Marta Magdalena
    10/18/2018

    positive review  Polecam Tup tup! 🙂 Obsługa oraz podejście do klienta rewelacja, kontakt i porady super. Samo wykonanie wyprawki dla niemowlaka na wysokim poziomie!

    thumb Marta Sprada
    12/17/2018

    positive review  Kontakt znakomity, bardzo szybki, z kompleciku jestem bardzo zadowolona i bardzo dobra jakość 😍 Bardzo polecam! 😍

    thumb Paulina Makurat
    10/11/2018

    positive review  Bardzo polecam! staranne wykonanie,super jakość dobry kontakt ze szprzedającą 🤗 jestem bardzo zadowolona z zamówienia ❤️😍

    thumb Wiktoria Sobczyńska
    11/30/2018

    positive review  Gdybym mogła dała bym 6*bardzo dobry kontakt z Panią co jest rzadkością😉 komplecik do łóżeczka bardzo dobrej jakosci tkanin, błyskawiczna wysyłka💝💌.Z całego serca polecam❤

    thumb Patrycja Walkusz
    9/18/2018

    positive review  świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia! polecam! 😊

    thumb Daria Muchowska
    11/03/2018

    positive review  Wszystko super, kocyk piękny i podusia 🙂

    thumb Iwona Osowska
    11/10/2018

    positive review  Polecam, bardzo staranne wykonanie i super kontakt z sprzedającym 😍

    thumb Patrycja Piekor
    11/15/2018

    positive review  Zamówiliśmy torbę do wózka, idealne wykonanie z dbałością o szczegóły, praktyczne rozwiązania, możliwość dostosowania produktu do indywidualnych potrzeb, wysoka jakość materiału, gorąco polecam.

    thumb Rafał Kaźmierczyk
    1/19/2019

    positive review  Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

    thumb Licytacja Licytuj
    10/21/2018

    positive review  Bardzo polecam zakupy u Marty towar wykonany starannie widać włożone w to serduszko jestem bardzo zadowolona a co ważniejsze moje dziecko jeszcze bardziej wiec to chyba lepsza rekomendacja niż ja 😊 napewno wrócimy nie raz 😘😘

    thumb Karolina Kornecka
    9/13/2018

    positive review  Szczerze polecam ! Cudny motyw i przede wszystkim staranne wykonanie 😍 już szykuje się na kolejny zakup 😀

    thumb Martyna Śmieszna
    12/20/2018

    positive review  Bardzo polecam. Pościel która zamówiłam zostala bardzo starannie wykonana. Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Napewno to nie pierwsze i nie ostatnie zamówienie.

    thumb Sylwia Piasecka
    11/28/2018

    positive review  Właśnie otrzymałam moje zamówienie i jestem bardzo zadowolona. Pani Marta świetnie doradziła mi z wyborem kolorów i wzorów. Zamówienie zostało zrobione bardzo szybko z dbałością o najmniejsze szczegóły. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę i zapewne nie byl to mój ostatni zakup. Bardzo dziękuje ❤️

    thumb Paulina Dalecka
    11/08/2018

    positive review  Pościel jest śliczna, wygląda dokładnie jak na zdjęciu. Szybka realizacja zamówienia, a Pani bardzo sympatyczna. Z pewnością pozostanę klientką 😊

    thumb Natalia Dulska
    10/10/2018

    positive review  Zamówiłam u P. Marty Poduszki, kołderkę ,kokon i wiele innych . Jestem Bardzo Zadowolona . Jakość pierwsza klasa . Jest o wiele piękniejsze niż na zdjęciach .Szybka realizacja, szybki kontakt . Z całego serca polecam ❤️

    thumb Natalia Piłczyńska
    4/29/2019

    positive review  Super kontakt, szybka reliazaja zamówienia oraz ekspresowa wysyłka - dziękuję. ❤️

    thumb Angela Ruszkowska
    12/26/2018

    positive review  Polecam bardzo! Super kontakt, szybka realizacja a pościel przepiękna! ❤😘

    thumb Magda Wiktorowicz
    1/15/2019

    positive review  Polecam całym sercem,bardzo mila obsługa,szybka przesyłka towar zgodny z opisem

    thumb Justyna Nowak
    10/16/2018

    positive review  Super jakość !;) szybką dostawą, szybki kontakt z Panią;) polecam

    thumb Paulina Elena Arendt
    2/22/2019

    positive review  Nasz kocyk do fotelika jest przecudny, przyjemny w dotyku i baaardzo ładny, a do tego to chyba najbardziej funkcjonalna rzecz w naszym domu :D. Polecamy!

    thumb Ania Matuszak
    12/19/2018

    positive review  Super ! Polecam wszystkim ceniącym dbałość o szczegóły! Super kontakt i dopasowanie do oczekiwań 😉 Polecam 🤩

    thumb Paulina Zagroba
    11/29/2018

    positive review  Bardzo polecam, wszystko wykonane z wielką starannością, do tego bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia 😉

    thumb Sylwia Nikonowicz
    11/16/2018

    positive review  Bardzo polecamy!!:) bardzo piękne i starannie zrobione nasze poduszeczki ,,chmurki”. 😍

    thumb Joanna Jaskulska Dmochowska
    11/14/2018

    positive review  Śliczny komplecik do łóżeczka dostawnego. Kokon, poduszka, kołderka i gratis podusia motylek. Szybka realizacja, piękne wykonanie i ślicznie dobrane kolory. Gorąco polecam.

    thumb Anna Gabis
    1/23/2019

    positive review  Polecam bardzo, produkt starannie wykonany i piękny 🙂 Realizacja i wysyłka bardzo szybka ( na czym nie ukrywam- bardzo mi zależało- jeszcze raz dziękuję 🙂 ) wzór oraz kolor przepiękny - tak jak na zdjęciu 😉 Kupujmy i promujmy 🙂

    thumb Paulina Leda
    11/22/2018

    positive review  Polecam jak najbardziej!! ❤️ Cudowna Pani z która można się szybko skontaktować 😍 robi przepiękne rzeczy !! Zdałam jej na wybór tej Pani pościeli dla mojej córci i jestem bardzo zadowolona i zaskoczona jakością oraz wyglądam !! Prześliczne ! To nasze napewno nie ostatnie zakupy ! ❤️❤️dziękujemy bardzo ! I polecam 😍😍

    thumb Natalia Lenartowicz
    11/13/2018

    positive review  Serdecznie polecam! 👏Jestem bardzo zadowolona z kontaktem z Panią, która jest otwarta na propozycje klienta. Stały kontakt. Szybka wysyłka.📨 A przede wszystkim zestaw podusia + kołderka który zamowilam jest starannie wykonany!✂️📍 Urocze produkty, które skradaja serca mam i ich pociech 🤩🐰

    thumb Amelia Mateusz Brylowscy
    10/06/2018

    positive review  polecam gorąco! Koc wykonany super córeczka będzie zadowolona 🙂 jestem mega zadowolona 🙂

    thumb Justyna Skazińska
    9/13/2018

    positive review  Z całego serca polecam !! zestaw przepiękny , jakość bardzo dobra i kontakt ze sprzedającym na 6+ 🙂

    thumb Karolina Kulik
    9/26/2018

Zapisane materiały