Opinie

    positive review  Bardzo polecam, wszystko wykonane z wielką starannością, do tego bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia 😉

    Sylwia Nikonowicz Avatar Sylwia Nikonowicz
    16 November 2018

    positive review  Super ! Polecam wszystkim ceniącym dbałość o szczegóły! Super kontakt i dopasowanie do oczekiwań ? Polecam ?

    Paulina Zagroba Avatar Paulina Zagroba
    29 November 2018

    positive review  Wszystko super, kocyk piękny i podusia 🙂

    Iwona Osowska Avatar Iwona Osowska
    10 November 2018

    positive review  Śliczny komplecik do łóżeczka dostawnego. Kokon, poduszka, kołderka i gratis podusia motylek. Szybka realizacja, piękne wykonanie i ślicznie dobrane kolory. Gorąco polecam.

    Anna Gabis Avatar Anna Gabis
    23 January 2019

    positive review  Polecam z całego serca. Wylicytowany kocyk/otulacz do nosidełka na żywo okazał się jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Super jakość. Córci jest cieplutko i w końcu się nie rozkopuje a to najważniejsze ?

    Agnieszka Dzikowska Avatar Agnieszka Dzikowska
    15 April 2019

    positive review  Polecam jak najbardziej!! ❤️ Cudowna Pani z która można się szybko skontaktować ? robi przepiękne rzeczy !! Zdałam jej na wybór tej Pani pościeli dla mojej córci i jestem bardzo zadowolona i zaskoczona jakością oraz wyglądam !! Prześliczne ! To nasze napewno nie ostatnie zakupy ! ❤️❤️dziękujemy bardzo ! I polecam ??

    Natalia Lenartowicz Avatar Natalia Lenartowicz
    13 November 2018

    positive review  Dziękujemy za piękny kocyk ?? Bardzo szybka dostawa zamówienia. Polecam wszystkim ??

    Martyna Kempa Avatar Martyna Kempa
    10 January 2019

    positive review  Polecam bardzo! Super kontakt, szybka realizacja a pościel przepiękna! ❤?

    Magda Wiktorowicz Avatar Magda Wiktorowicz
    15 January 2019

    positive review  Piękny komplet do gondoli, bardzo szybka wysyłka. Polecam w 100%. Jestem bardzo zadowolona ??

    Martyna Stempińska - Knoblauch Avatar Martyna Stempińska - Knoblauch
    20 February 2019

    positive review  Polecam Bardzo ? Nasz komplet do kołyski jest Śliczny ? Dziękujemy

    Iwona Dmochowska Avatar Iwona Dmochowska
    30 January 2019

    positive review  Polecam bardzo, produkt starannie wykonany i piękny 🙂 Realizacja i wysyłka bardzo szybka ( na czym nie ukrywam- bardzo mi zależało- jeszcze raz dziękuję 🙂 ) wzór oraz kolor przepiękny - tak jak na zdjęciu 😉 Kupujmy i promujmy 🙂

    Paulina Leda Avatar Paulina Leda
    22 November 2018

    positive review  Bardzo serdecznie polecam !! Zamówiłam ochraniacz do łóżeczka. Lepiej wybrać nie mogłam. ochraniacz uszyty ze starannością, po prostu przepiękny ! Doskonały kontakt z Panią, która szyje. Pani bardzo sympatyczna. Nie było żadnego problemu z moimi życzeniami. realizacja błyskawiczna mino wielu zamówień. Naprawdę warto. Polecam z czystym sumieniem. dziękuję bardzo i serdecznie pozdrawiam 🙂

    Justyna Kowalczyk Avatar Justyna Kowalczyk
    18 October 2018

    positive review  Kontakt znakomity, bardzo szybki, z kompleciku jestem bardzo zadowolona i bardzo dobra jakość ? Bardzo polecam! ?

    Paulina Makurat Avatar Paulina Makurat
    11 October 2018

    positive review  Wygrałam w konkursie kokon i jest naprawdę cudowny! Gatunkowo super! Bardzo szybka realizacja Polecam!

    Gosia Papużyńska Avatar Gosia Papużyńska
    26 December 2018

    positive review  Polecam Tup tup! ? Obsługa oraz podejście do klienta rewelacja, kontakt i porady super. Samo wykonanie wyprawki dla niemowlaka na wysokim poziomie!

    Marta Sprada Avatar Marta Sprada
    17 December 2018

    positive review  Piękna kołderka i podusie ?polecam!

    Magda Holk Avatar Magda Holk
    29 November 2018

    positive review  Właśnie otrzymałam moje zamówienie i jestem bardzo zadowolona. Pani Marta świetnie doradziła mi z wyborem kolorów i wzorów. Zamówienie zostało zrobione bardzo szybko z dbałością o najmniejsze szczegóły. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę i zapewne nie byl to mój ostatni zakup. Bardzo dziękuje ❤️

    Paulina Dalecka Avatar Paulina Dalecka
    8 November 2018

    positive review  polecam gorąco! Koc wykonany super córeczka będzie zadowolona 🙂 jestem mega zadowolona 🙂

    Justyna Skazińska Avatar Justyna Skazińska
    13 September 2018

    positive review  znakomity kontakt, ekspresowe wykonanie. A ostatnie idealne I przepiękne wykonanie <3 Igorkowi napewno się spodoba. dziękujemy serdecznie !!!!

    Kasia Winkler-Lukomska Avatar Kasia Winkler-Lukomska
    12 November 2018

    positive review  Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

    Licytacja Licytuj Avatar Licytacja Licytuj
    21 October 2018

    positive review  Bardzo polecam! staranne wykonanie,super jakość dobry kontakt ze szprzedającą ? jestem bardzo zadowolona z zamówienia ❤️?

    Wiktoria Sobczyńska Avatar Wiktoria Sobczyńska
    30 November 2018

    positive review  Polecam serdecznie ! ?Komplecik- podusia oraz kolderka super 😉 A pomponiki przecudowne ? Bardzo staranie wykonana praca oraz fachowe rady ? kontakt blyskawiczny ! Z mojej strony 100% zadowolenie ????

    Klaudia Bazydlo Avatar Klaudia Bazydlo
    18 October 2018

    positive review  Pościel wykonana bardzo starannie ☺️ słonik jest słodki ☺️ serdecznie wszystkim polecam

    Patrycja Hudak Avatar Patrycja Hudak
    21 September 2018

    positive review  Pościel jest śliczna, wygląda dokładnie jak na zdjęciu. Szybka realizacja zamówienia, a Pani bardzo sympatyczna. Z pewnością pozostanę klientką ?

    Natalia Dulska Avatar Natalia Dulska
    10 October 2018

    positive review  Polecam Panią ? Pościel wykonana jest świetnie ❤️ napewno nie będą to nasze ostatnie zakupy ?

    Daria Litwin Avatar Daria Litwin
    9 November 2018

    positive review  Polecam, bardzo staranne wykonanie i super kontakt z sprzedającym ?

    Patrycja Piekor Avatar Patrycja Piekor
    15 November 2018

    positive review  Zamówiłam u Pani Marty przepiękny kokon, kołderki, poduszki, kocyk i dodatki dekoracyjne. Nigdzie nie widziałam tak pięknie wykonanych rzeczy - w sklepie tego nie znajdziecie ! Nawet mój mąż był pod wielkim wrażeniem (co bardzo mnie zaskoczyło ) a wiadomo jak to faceci - dla nich koc to koc ? Byłam z Panią Martą cały czas w świetnym kontakcie i doradzała mi odnośnie wyboru wzorów 🙂 Bardzo miła kobieta 🙂 Z pewnością nasze drogi jeszcze kiedyś się zejdą 🙂 Dziękuję Pani Marto 🙂 ??

    Dominika Łagowska Avatar Dominika Łagowska
    21 March 2019

    positive review  Serdecznie polecam! ?Jestem bardzo zadowolona z kontaktem z Panią, która jest otwarta na propozycje klienta. Stały kontakt. Szybka wysyłka.? A przede wszystkim zestaw podusia + kołderka który zamowilam jest starannie wykonany!✂️? Urocze produkty, które skradaja serca mam i ich pociech ??

    Amelia Mateusz Brylowscy Avatar Amelia Mateusz Brylowscy
    6 October 2018

    positive review  Z całego serca polecam !! zestaw przepiękny , jakość bardzo dobra i kontakt ze sprzedającym na 6+ 🙂

    Karolina Kulik Avatar Karolina Kulik
    26 September 2018

    positive review  Super jakość !;) szybką dostawą, szybki kontakt z Panią;) polecam

    Paulina Elena Arendt Avatar Paulina Elena Arendt
    22 February 2019

    positive review  Zamówiłam przepiękny kokon. Jest świetnie wykonany, a do tego przecudy. Przedewszystkim jest super kontakt i szybka realizacja zamówienia. Polecam jak najbardziej ??

    Monika Kierszk Avatar Monika Kierszk
    1 March 2019

    positive review  Super kontakt, szybka reliazaja zamówienia oraz ekspresowa wysyłka - dziękuję. ❤️

    Angela Ruszkowska Avatar Angela Ruszkowska
    26 December 2018

    positive review  Bardzo polecamy!!:) bardzo piękne i starannie zrobione nasze poduszeczki ,,chmurki”. ?

    Joanna Jaskulska Dmochowska Avatar Joanna Jaskulska Dmochowska
    14 November 2018

    positive review  Bardzo polecam zakupy u Marty towar wykonany starannie widać włożone w to serduszko jestem bardzo zadowolona a co ważniejsze moje dziecko jeszcze bardziej wiec to chyba lepsza rekomendacja niż ja ? napewno wrócimy nie raz ??

    Karolina Kornecka Avatar Karolina Kornecka
    13 September 2018

    positive review  Szczerze polecam ! Cudny motyw i przede wszystkim staranne wykonanie ? już szykuje się na kolejny zakup ?

    Martyna Śmieszna Avatar Martyna Śmieszna
    20 December 2018

    positive review  świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia! polecam! ?

    Daria Muchowska Avatar Daria Muchowska
    3 November 2018

    positive review  Gdybym mogła dała bym 6*bardzo dobry kontakt z Panią co jest rzadkością? komplecik do łóżeczka bardzo dobrej jakosci tkanin, błyskawiczna wysyłka??.Z całego serca polecam❤

    Patrycja Walkusz Avatar Patrycja Walkusz
    18 September 2018

    positive review  Polecam całym sercem,bardzo mila obsługa,szybka przesyłka towar zgodny z opisem

    Justyna Nowak Avatar Justyna Nowak
    16 October 2018

    positive review  Zamówiliśmy torbę do wózka, idealne wykonanie z dbałością o szczegóły, praktyczne rozwiązania, możliwość dostosowania produktu do indywidualnych potrzeb, wysoka jakość materiału, gorąco polecam.

    Rafał Kaźmierczyk Avatar Rafał Kaźmierczyk
    19 January 2019

    positive review  Nasz kocyk do fotelika jest przecudny, przyjemny w dotyku i baaardzo ładny, a do tego to chyba najbardziej funkcjonalna rzecz w naszym domu :D. Polecamy!

    Ania Matuszak Avatar Ania Matuszak
    19 December 2018

    positive review  Zamówiłam rożek wiązany. Dostałam taki jaki sb wymarzyłam . Jest piękny . A co ważne szybka realizacja, a kontakt z Panią szybki i zrozumiały ?

    Monika Kobiela Avatar Monika Kobiela
    6 February 2019

    positive review  Zamówiłam u P. Marty Poduszki, kołderkę ,kokon i wiele innych . Jestem Bardzo Zadowolona . Jakość pierwsza klasa . Jest o wiele piękniejsze niż na zdjęciach .Szybka realizacja, szybki kontakt . Z całego serca polecam ❤️

    Natalia Piłczyńska Avatar Natalia Piłczyńska
    29 April 2019

    positive review  Bardzo polecam. Pościel która zamówiłam zostala bardzo starannie wykonana. Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Napewno to nie pierwsze i nie ostatnie zamówienie.

    Sylwia Piasecka Avatar Sylwia Piasecka
    28 November 2018

    positive review  znakomity kontakt , dostawa bardzo szybka? a zestaw po prostu cudo! ? jestem mega zachwycona i z czystym sercem jak najbardziej polecam! ?

    Marta Magdalena Avatar Marta Magdalena
    18 October 2018

    positive review  Bardzo polecam artykuly uszyte przez Pania.Pieknie i starannie wykonane.W kołderce córka sie zakochala.Napewno jeszcze cos od Pani zamowimy;)

    Dorota Chotomska Avatar Dorota Chotomska
    19 September 2018

Zapisane materiały