Opinie

    positive review  Polecam Panią ? Pościel wykonana jest świetnie ❤️ napewno nie będą to nasze ostatnie zakupy ?

    Daria Litwin Avatar Daria Litwin
    9 November 2018

    positive review  Dziękujemy za piękny kocyk ?? Bardzo szybka dostawa zamówienia. Polecam wszystkim ??

    Martyna Kempa Avatar Martyna Kempa
    10 January 2019

    positive review  Super jakość !;) szybką dostawą, szybki kontakt z Panią;) polecam

    Paulina Elena Arendt Avatar Paulina Elena Arendt
    22 February 2019

    positive review  Nasz kocyk do fotelika jest przecudny, przyjemny w dotyku i baaardzo ładny, a do tego to chyba najbardziej funkcjonalna rzecz w naszym domu :D. Polecamy!

    Ania Matuszak Avatar Ania Matuszak
    19 December 2018

    positive review  Polecam bardzo, produkt starannie wykonany i piękny 🙂 Realizacja i wysyłka bardzo szybka ( na czym nie ukrywam- bardzo mi zależało- jeszcze raz dziękuję 🙂 ) wzór oraz kolor przepiękny - tak jak na zdjęciu 😉 Kupujmy i promujmy 🙂

    Paulina Leda Avatar Paulina Leda
    22 November 2018

    positive review  Bardzo polecam artykuly uszyte przez Pania.Pieknie i starannie wykonane.W kołderce córka sie zakochala.Napewno jeszcze cos od Pani zamowimy;)

    Dorota Chotomska Avatar Dorota Chotomska
    19 September 2018

    positive review  Super kontakt, szybka reliazaja zamówienia oraz ekspresowa wysyłka - dziękuję. ❤️

    Angela Ruszkowska Avatar Angela Ruszkowska
    26 December 2018

    positive review  Z całego serca polecam !! zestaw przepiękny , jakość bardzo dobra i kontakt ze sprzedającym na 6+ 🙂

    Karolina Kulik Avatar Karolina Kulik
    26 September 2018

    positive review  Bardzo polecam! staranne wykonanie,super jakość dobry kontakt ze szprzedającą ? jestem bardzo zadowolona z zamówienia ❤️?

    Wiktoria Sobczyńska Avatar Wiktoria Sobczyńska
    30 November 2018

    positive review  Polecam Bardzo ? Nasz komplet do kołyski jest Śliczny ? Dziękujemy

    Iwona Dmochowska Avatar Iwona Dmochowska
    30 January 2019

    positive review  Bardzo serdecznie polecam !! Zamówiłam ochraniacz do łóżeczka. Lepiej wybrać nie mogłam. ochraniacz uszyty ze starannością, po prostu przepiękny ! Doskonały kontakt z Panią, która szyje. Pani bardzo sympatyczna. Nie było żadnego problemu z moimi życzeniami. realizacja błyskawiczna mino wielu zamówień. Naprawdę warto. Polecam z czystym sumieniem. dziękuję bardzo i serdecznie pozdrawiam 🙂

    Justyna Kowalczyk Avatar Justyna Kowalczyk
    18 October 2018

    positive review  Polecam jak najbardziej!! ❤️ Cudowna Pani z która można się szybko skontaktować ? robi przepiękne rzeczy !! Zdałam jej na wybór tej Pani pościeli dla mojej córci i jestem bardzo zadowolona i zaskoczona jakością oraz wyglądam !! Prześliczne ! To nasze napewno nie ostatnie zakupy ! ❤️❤️dziękujemy bardzo ! I polecam ??

    Natalia Lenartowicz Avatar Natalia Lenartowicz
    13 November 2018

    positive review  Bardzo polecam, wszystko wykonane z wielką starannością, do tego bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia 😉

    Sylwia Nikonowicz Avatar Sylwia Nikonowicz
    16 November 2018

    positive review  Zamówiłam przepiękny kokon. Jest świetnie wykonany, a do tego przecudy. Przedewszystkim jest super kontakt i szybka realizacja zamówienia. Polecam jak najbardziej ??

    Monika Kierszk Avatar Monika Kierszk
    1 March 2019

    positive review  Piękna kołderka i podusie ?polecam!

    Magda Holk Avatar Magda Holk
    29 November 2018

    positive review  Szczerze polecam ! Cudny motyw i przede wszystkim staranne wykonanie ? już szykuje się na kolejny zakup ?

    Martyna Śmieszna Avatar Martyna Śmieszna
    20 December 2018

    positive review  Polecam całym sercem,bardzo mila obsługa,szybka przesyłka towar zgodny z opisem

    Justyna Nowak Avatar Justyna Nowak
    16 October 2018

    positive review  Pościel jest śliczna, wygląda dokładnie jak na zdjęciu. Szybka realizacja zamówienia, a Pani bardzo sympatyczna. Z pewnością pozostanę klientką ?

    Natalia Dulska Avatar Natalia Dulska
    10 October 2018

    positive review  polecam gorąco! Koc wykonany super córeczka będzie zadowolona 🙂 jestem mega zadowolona 🙂

    Justyna Skazińska Avatar Justyna Skazińska
    13 September 2018

    positive review  Super ! Polecam wszystkim ceniącym dbałość o szczegóły! Super kontakt i dopasowanie do oczekiwań ? Polecam ?

    Paulina Zagroba Avatar Paulina Zagroba
    29 November 2018

    positive review  Bardzo polecam. Pościel która zamówiłam zostala bardzo starannie wykonana. Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Napewno to nie pierwsze i nie ostatnie zamówienie.

    Sylwia Piasecka Avatar Sylwia Piasecka
    28 November 2018

    positive review  znakomity kontakt, ekspresowe wykonanie. A ostatnie idealne I przepiękne wykonanie <3 Igorkowi napewno się spodoba. dziękujemy serdecznie !!!!

    Kasia Winkler-Lukomska Avatar Kasia Winkler-Lukomska
    12 November 2018

    positive review  Wszystko super, kocyk piękny i podusia 🙂

    Iwona Osowska Avatar Iwona Osowska
    10 November 2018

    positive review  Wygrałam w konkursie kokon i jest naprawdę cudowny! Gatunkowo super! Bardzo szybka realizacja Polecam!

    Gosia Papużyńska Avatar Gosia Papużyńska
    26 December 2018

    positive review  Polecam Tup tup! ? Obsługa oraz podejście do klienta rewelacja, kontakt i porady super. Samo wykonanie wyprawki dla niemowlaka na wysokim poziomie!

    Marta Sprada Avatar Marta Sprada
    17 December 2018

    positive review  Śliczny komplecik do łóżeczka dostawnego. Kokon, poduszka, kołderka i gratis podusia motylek. Szybka realizacja, piękne wykonanie i ślicznie dobrane kolory. Gorąco polecam.

    Anna Gabis Avatar Anna Gabis
    23 January 2019

    positive review  Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

    Licytacja Licytuj Avatar Licytacja Licytuj
    21 October 2018

    positive review  znakomity kontakt , dostawa bardzo szybka? a zestaw po prostu cudo! ? jestem mega zachwycona i z czystym sercem jak najbardziej polecam! ?

    Marta Magdalena Avatar Marta Magdalena
    18 October 2018

    positive review  Bardzo polecam zakupy u Marty towar wykonany starannie widać włożone w to serduszko jestem bardzo zadowolona a co ważniejsze moje dziecko jeszcze bardziej wiec to chyba lepsza rekomendacja niż ja ? napewno wrócimy nie raz ??

    Karolina Kornecka Avatar Karolina Kornecka
    13 September 2018

    positive review  Bardzo polecamy!!:) bardzo piękne i starannie zrobione nasze poduszeczki ,,chmurki”. ?

    Joanna Jaskulska Dmochowska Avatar Joanna Jaskulska Dmochowska
    14 November 2018

    positive review  Piękny komplet do gondoli, bardzo szybka wysyłka. Polecam w 100%. Jestem bardzo zadowolona ??

    Martyna Stempińska - Knoblauch Avatar Martyna Stempińska - Knoblauch
    20 February 2019

    positive review  Serdecznie polecam! ?Jestem bardzo zadowolona z kontaktem z Panią, która jest otwarta na propozycje klienta. Stały kontakt. Szybka wysyłka.? A przede wszystkim zestaw podusia + kołderka który zamowilam jest starannie wykonany!✂️? Urocze produkty, które skradaja serca mam i ich pociech ??

    Amelia Mateusz Brylowscy Avatar Amelia Mateusz Brylowscy
    6 October 2018

    positive review  Kontakt znakomity, bardzo szybki, z kompleciku jestem bardzo zadowolona i bardzo dobra jakość ? Bardzo polecam! ?

    Paulina Makurat Avatar Paulina Makurat
    11 October 2018

    positive review  Zamówiłam u P. Marty Poduszki, kołderkę ,kokon i wiele innych . Jestem Bardzo Zadowolona . Jakość pierwsza klasa . Jest o wiele piękniejsze niż na zdjęciach .Szybka realizacja, szybki kontakt . Z całego serca polecam ❤️

    Natalia Piłczyńska Avatar Natalia Piłczyńska
    29 April 2019

    positive review  Zamówiłam u Pani Marty przepiękny kokon, kołderki, poduszki, kocyk i dodatki dekoracyjne. Nigdzie nie widziałam tak pięknie wykonanych rzeczy - w sklepie tego nie znajdziecie ! Nawet mój mąż był pod wielkim wrażeniem (co bardzo mnie zaskoczyło ) a wiadomo jak to faceci - dla nich koc to koc ? Byłam z Panią Martą cały czas w świetnym kontakcie i doradzała mi odnośnie wyboru wzorów 🙂 Bardzo miła kobieta 🙂 Z pewnością nasze drogi jeszcze kiedyś się zejdą 🙂 Dziękuję Pani Marto 🙂 ??

    Dominika Łagowska Avatar Dominika Łagowska
    21 March 2019

    positive review  Gdybym mogła dała bym 6*bardzo dobry kontakt z Panią co jest rzadkością? komplecik do łóżeczka bardzo dobrej jakosci tkanin, błyskawiczna wysyłka??.Z całego serca polecam❤

    Patrycja Walkusz Avatar Patrycja Walkusz
    18 September 2018

    positive review  Polecam z całego serca. Wylicytowany kocyk/otulacz do nosidełka na żywo okazał się jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Super jakość. Córci jest cieplutko i w końcu się nie rozkopuje a to najważniejsze ?

    Agnieszka Dzikowska Avatar Agnieszka Dzikowska
    15 April 2019

    positive review  świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia! polecam! ?

    Daria Muchowska Avatar Daria Muchowska
    3 November 2018

    positive review  Właśnie otrzymałam moje zamówienie i jestem bardzo zadowolona. Pani Marta świetnie doradziła mi z wyborem kolorów i wzorów. Zamówienie zostało zrobione bardzo szybko z dbałością o najmniejsze szczegóły. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę i zapewne nie byl to mój ostatni zakup. Bardzo dziękuje ❤️

    Paulina Dalecka Avatar Paulina Dalecka
    8 November 2018

    positive review  Zamówiłam rożek wiązany. Dostałam taki jaki sb wymarzyłam . Jest piękny . A co ważne szybka realizacja, a kontakt z Panią szybki i zrozumiały ?

    Monika Kobiela Avatar Monika Kobiela
    6 February 2019

    positive review  Polecam, bardzo staranne wykonanie i super kontakt z sprzedającym ?

    Patrycja Piekor Avatar Patrycja Piekor
    15 November 2018

    positive review  Zamówiliśmy torbę do wózka, idealne wykonanie z dbałością o szczegóły, praktyczne rozwiązania, możliwość dostosowania produktu do indywidualnych potrzeb, wysoka jakość materiału, gorąco polecam.

    Rafał Kaźmierczyk Avatar Rafał Kaźmierczyk
    19 January 2019

    positive review  Pościel wykonana bardzo starannie ☺️ słonik jest słodki ☺️ serdecznie wszystkim polecam

    Patrycja Hudak Avatar Patrycja Hudak
    21 September 2018

    positive review  Polecam bardzo! Super kontakt, szybka realizacja a pościel przepiękna! ❤?

    Magda Wiktorowicz Avatar Magda Wiktorowicz
    15 January 2019

    positive review  Polecam serdecznie ! ?Komplecik- podusia oraz kolderka super 😉 A pomponiki przecudowne ? Bardzo staranie wykonana praca oraz fachowe rady ? kontakt blyskawiczny ! Z mojej strony 100% zadowolenie ????

    Klaudia Bazydlo Avatar Klaudia Bazydlo
    18 October 2018

Zapisane materiały